Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Einde rit De Randamie en Apollo Amsterdam

Einde rit De Randamie en Apollo Amsterdam

20/04/2017 18:33 - Terence Oosterwolde

Sergio de Randamie en Apollo Amsterdam zijn uitgeschakeld.

Sergio de Randamie en Apollo Amsterdam zijn uitgeschakeld. Foto: Stanley Gontha  

PARAMARIBO - Aan de basketbalplay-off is donderdag een einde gekomen voor Apollo Amsterdam. In de beslissende derde partij tegen Zorg en Zekerheid Leiden gingen de Amsterdammers met 59-75 ten onder. Leiden heeft zich voor de achtste keer op rij voor de halve finales geplaatst en treft nummer 2 Landstede Basketbal Zwolle.

De 33-jarige Surinaamse basketballer Sergio de Randamie was ook in game 3 een belangrijke kracht voor Apollo Amsterdam. Hij werd tweede topscorer met twaalf punten, maar kon een nederlaag niet voorkomen. ZZ Leiden liep na een 20-16 voorsprong aan het einde van de eerste quarter uit naar 43-32 bij de rust. Na drie quarters was het voordeel twintig punten (61-41).

In de drie play-offduels had de twee meter lange De Randamie gemiddelden van13,3 punten, 6,3 rebounds, 2,3 assists, 2,3 turnovers, één steal en één Block. Hij scoorde zes three-pointers.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina