Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Andy Pierau neemt leiding op toernooi Cleveland

Andy Pierau neemt leiding op toernooi Cleveland

20/04/2017 17:02 - Van onze redactie

Andy Pierau (links) samen met Sergio Cabrera, een scheidsrechter uit Cuba, op het Futsal North America Copa 2017 in Cleveland.

Andy Pierau (links) samen met Sergio Cabrera, een scheidsrechter uit Cuba, op het Futsal North America Copa 2017 in Cleveland. Foto: De Surinaamse Zaalvoetbalbond  

PARAMARIBO - Andy Pierau, scheidsrechter van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB), heeft het afgelopen weekend de leiding gehad tijdens wedstrijden van het internationale toernooi van Futsal North America Copa 2017 in Cleveland. Dat meldt de SZVB in een persbericht.

Tijdens dit evenement speelden acht teams tegen elkaar uit de Verenigde Staten, Canada en Guadeloupe. Pierau had de leiding over twee wedstrijden in de voorrondes. Ook heeft de scheidrechter een wedstrijd in de halve finale geleid en als derde referee mogen fungeren tijdens de finale.

Het team van Safira won in de finale van Canada Toronto United en nam de prijzenpot van tweeduizend US dollar mee naar huis. Safira werd eveneens nummer één van de Verenigde Staten.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina