Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Trump noemt Noord-Korea een 'zeer lastige situatie'

Trump noemt Noord-Korea een 'zeer lastige situatie'

19/04/2017 20:32

Trump noemt Noord-Korea een 'zeer lastige situatie'

Foto: ANP  

WASHINGTON - De Amerikaanse president Donald Trump zei dinsdag dat hij zal afwachten wat er gaat gebeuren tussen Noord-Korea en de Verenigde Staten. Trump noemde het een "zeer lastige situatie".

Ook zei de Amerikaanse president dat mensen "zich altijd zorgen moeten maken over een mogelijke kernoorlog met Noord-Korea". De Republikeinse president reageerde op een vraag van een verslaggever van WTMJ in Wisconsin, een aan NBC News gelieerde zender.

De verslaggever vroeg of Amerikanen bezorgd moeten zijn over een mogelijke kernoorlog met Noord-Korea. Trump stelde dat je altijd bezorgd moet zijn en niet zoals eerdere Amerikaanse presidenten je afzijdig moet houden van Noord-Korea.

"Ik ben nu in een positie gedwongen dat Noord-Korea kernwapens heeft en dat wij er iets aan moeten doen", stelt Trump. "We hopen dat Noord-Korea vrede wil, wij willen in ieder geval vrede. Maar we zullen zien wat er gaat gebeuren." ANP

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina