Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Purcy Olivieira: 'De AVD gaat door!'

Purcy Olivieira: 'De AVD gaat door!'

19/04/2017 10:44 - Van onze redactie

De wandelmarsgroep van hoofdsponsor Fernandes tijdens de avd van 2015.

De wandelmarsgroep van hoofdsponsor Fernandes tijdens de avd van 2015. Foto: Jason Leysner  

PARAMARIBO - Fernandes-bedrijvengroep heeft bevestigd dat ze zich terugtrekt als hoofdsponsor van de BVSS-Fernades-McDonalds Avondvierdaagse (AVD). Dit zegt Ayida Slooten, senior public affairs and communication officer van Fernandes Bottling, tegen de Ware Tijd. Echter, Purcy Olivieira, voorzitter van Bedrijven Vereniging Sport en Spel (BVSS), zegt dat de AVD normaal doorgaat. "Waarschijnlijk heeft de sponsor zich van de hotspots teruggetrokken neem ik aan. Maar ook als de hoofdsponsor zich helemaal heeft teruggetrokken, de AVD gaat normaal door", stelt hij onomwonden vast.

Olivieira: "Wij organiseren de AVD en het heeft niets met de sponsor te maken. Zolang we niets horen van de verantwoordelijke officiële autoriteiten gaat het door." De wandelmars begint woensdagmiddag. Over de reden van de terugtrekking wil Slooten nog niet veel kwijt, maar zij geeft toe dat die gezocht moet worden in de richting van de "maatschappelijke onrust".

De hotspots, waar Fernandes langs de weg activiteiten zou ontplooien tijdens de wandelmars, komen te vervallen. Echter, de vertegenwoordiger van het bedrijf ontkent dat er aan de groepen is meegedeeld dat zij de Fernandes-kleding niet mogen gebruiken. Daarover volgt er woensdagochtend nog een meeting met de groepsleiders, waarbij dat zal worden besproken.

Als Fernandes zich in de toekomst nog zal koppelen aan dit evenement, is niet duidelijk. Slooten onderstreept weliswaar dat de relatie tussen het bedrijf en de BVSS niet is verstoord.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina