Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Uitslaande brand Keizerstraat

Fikse brand in de Keizerstraat

19/04/2017 17:01 - Van onze redactie

Flinke brand in de Keizerstraat

Foto: dWT  

PARAMARIBO - Er heeft woensdag een enorme brand gewoed in de Keizerstraat ter hoogte van de Fred Derbystraat. In het pand zijn gevestigd Surabaya Bar-Restaurant (benedenverdieping) en Amazone Hotel (bovenverdieping). Alhoewel er momenteel geen vlammen meer zichtbaar zijn, is er een enorme rookontwikkeling ontstaan.

Diverse winkels en bedrijfspanden, zoals Paramaribo Bazaar (M.R. Fatemohamed) en het IMBK-instituut hebben hun deuren gesloten. Ook is Hong Chong Trading, een grote gordijnenzaak, intussen gesloten, terwijl het personeel angstvallig achter het raam staat te filmen.

Vlakbij Theater Unique zijn er ook enkele brandweerauto's aanwezig. De weg is afgesloten. Een buurtbewoner vertelt dat de brand mogelijk aan de achterzijde is ontstaan. Vanuit de achterzijde probeert de brandweer de situatie onder controle te krijgen.

De brandweer heeft de vlammen intussen onder controle, maar een gast die in het hotel verbleef die haar spullen wilde halen, kreeg daarvoor geen toestemming. De brandweer heeft het gebouw namelijk nog niet vrijgegeven.
Er zijn net weer twee watertanks aangekomen om te helpen bij bluswerkzaamheden. Eén staat in de Keizerstraat, de andere in de Fred Derbystraat. De enorme rookontwikkeling die er was bij het begin van de brand komt omdat er geen ventilatie was in het gebouw.

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina