Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Fernandes wil Wandelmars verschuiven

Fernandes wil Wandelmars verschuiven

19/04/2017 13:00 - Milton Hubard

Fernandes wil Wandelmars verschuiven

 

PARAMARIBO - Hoofdsponsor Fernandes is voorstander dat de jaarlijkse Avondvierdaagse van De Bedrijven Vereniging Sport en Spel (BVSS) wordt verschoven. Dit heeft het bedrijf recentelijk met de BVSS-leiding besproken. Maar “de BVSS heeft om voor haar moverende redenen besloten de AVD niet uit te stellen”, staat in een persbericht van Fernandes. Het bedrijf geeft aan respect voor deze beslissing te hebben.

Op basis daarvan heeft het bedrijf besloten haar naam dit jaar niet uitdrukkelijk te verbinden aan dit evenement, dat woensdagmiddag begint. Ook tegenover de Ware Tijd heeft voorzitter Purcy Olivieira reeds bevestigt dat het evenement met of zonder de participatie van het bedrijf doorgaat.

Via het persbericht meldt Fernandes dat zij haar financiële verplichtingen naar de BVSS wel zal nakomen. "De directie van de Fernandes Group heeft deze beslissing genomen op basis van risico overwegingen voor zowel de medewerkers en de mensen die betrokken zijn bij de Fernandes hotspot alsook het publiek dat voor vertier naar de hotspot komt". Volgens het persbericht is het een zware beslissing is geweest voor het bedrijf om zo kort voor het evenement haar activiteiten af te zeggen. Zij begrijpt daarom ook de teleurstelling die dit met zich meebrengt.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina