Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • BREAKING: Fernandes trekt zich terug als hoofdsponsor AVD

BREAKING NEWS: Fernandes trekt zich terug als hoofdsponsor Avondvierdaagse

19/04/2017 08:52 - Ivan Cairo

BREAKING NEWS: Fernandes trekt zich terug als hoofdsponsor Avondvierdaagse

 

PARAMARIBO - De Fernandes Bedrijvengroep heeft zich teruggetrokken als hoofdsponsor van de Avondvierdaagse, de jaarlijkse wandelmars die georganiseerd wordt door de BVSS. Groepen die door het bedrijf gesponsord worden werden vanmorgen door een vertegenwoordiger gebeld dat zij niet onder de naam van Fernandes mogen meedoen aan het evenement. Een reden is niet opgegeven voor de terugtrekking. Willen ze toch lopen zullen ze dat ook niet mogen doen in de kleding die door de onderneming is gesponsord.

De Avondvierdaagse begint vandaag en eindigt zaterdag. De leiders van de groepen zijn opgeroepen voor een vergadering vanmorgen om 11.00 uur met vertegenwoordigers van de bedrijvengroep. "We zijn in shock. We zijn gewoon vanmorgen gebeld en kregen te horen dat we niet meer mogen meedoen aan de AVD, althans niet onder de naam van Fernandes een we mogen ook niet in hun kleding lopen. We zijn helemaal ondersteboven", zegt de leidster van een van de groepen, desgevraagd tegen de Ware Tijd. Door de terugtrekking gaan ook de activiteiten en shows bij de Fernandes Hotspots tijdens de mars niet door.

De groepen die door Fernandes gesponsord werden hebben een contract getekend met het bedrijf. Minstens vijf seniorengroepen zouden onder de vleugels van Fernandes deelnemen aan het nationaal wandelspektakel. "Maar er zijn ook groepen bij de junioren", wordt de krant voorgehouden. Vooral het verbod om te verschijnen in de Fernandeskleding en kleuren komt hard aan. "We hebben geen andere kleding", zegt de leidster verslagen. Naast de financiële bijdrage van het bedrijf heeft haar groep ook zelf extra kosten gemaakt om deel te nemen aan de wandelmars.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina