Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Oppositiepartijen in spoedoverleg bijeen

Oppositiepartijen in spoedoverleg bijeen

18/04/2017 18:15 - Van onze redactie

Oppositiepartijen in spoedoverleg bijeen

 

PARAMARIBO - Structuren van alle oppositiepartijen komen dinsdagavond tijdens een spoedoverleg bij elkaar. De aanleiding hiervoor is de uit de hand gelopen protestdemonstratie. Na overleg zal er door de leiding van alle oppositionele partijen een gezamenlijk besluit worden genomen. Dat meldt de politieke partij Pertjajah Luhur (PL) dinsdag in een persbericht

De structuren van de Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP), de Nationale Partij (NPS) en de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (Abop) zullen hierbij ook aanwezig zijn. Curtis Hofwijks, leider van de 'We zijn Moe' en Bryan Boerleider werden samen een burger, genaamd Ewald, gearresteerd. Wilgo Valies werd niet lang daarna bij Theater Unique opgepakt door de politie.

Eerder had de gezamenlijke oppositie al besloten om de protestdemonstraties te ondersteunen. De protestacties hebben als doel het terugdraaien van de verhoogde brandstofprijzen en het tegengaan van de verarming. Dinsdag was de vierde dag van de protestacties. Parlementariër tevens voorzitter van de PL, Paul Salam Somohardjo zei dat "een ieder de gevolgen van de verhoogde brandstofprijzen voelt". Diverse goederen zijn haast onbetaalbaar geworden door de alsmaar stijgende koersen.

Bekijk op onze Facebookpagina de Ware Tijd Online de camerabeelden van de arrestaties.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina