Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Medewerkers Stichting Toerisme laat uitbetaald

Medewerkers Stichting Toerisme laat uitbetaald

18/04/2017 15:11 - Eliézer Pross

Medewerkers Stichting Toerisme laat uitbetaald

Foto: dWT  

PARAMARIBO - Personeel van de Stichting Toerisme Suriname (STS) is vorige week enkele dagen niet aan het werk verschenen, zonder hier ruchtbaarheid aan te geven. Tot en met woensdag was het salaris over maart niet betaald. “We hebben het geld donderdag gestort, dus wij verwachten dat ze dinsdag het werk hervatten”, zegt minister Ferdinand Welzijn van Handel, Industrie en Toerisme tegen de krant.

Pogingen om de directie en of het bestuur van de stichting te spreken zijn vruchteloos gebleven. De regering kreeg vorig jaar nog veel kritiek voor haar besluit om te snoeien in het budget van de STS gezien het feit dat dit de belangrijkste overheidsinstantie is die om de toerismesector te helpen ontwikkelen. Het tekort aan geld oogt ook ondermijnend voor de plannen van de overheid om STS te verheffen tot een toerismeautoriteit met meer armslag om de branche naar een hoger niveau te tillen.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina