Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Drie mannen aangehouden wegens zware mishandeling

Drie mannen aangehouden wegens zware mishandeling

18/04/2017 11:45 - Van onze redactie

Een screenshot van de op sociale media verspreide beelden van het incident.

Een screenshot van de op sociale media verspreide beelden van het incident. Foto: Facebook  

PARAMARIBO - Een drietal verdachten is zaterdag, wegens diefstal, mishandeling en vrijheidsberoving door het recherche team aangehouden. De mannen, de 36-jarige R.A., de 28-jarige L.A., en de 53-jarige B.S. worden ervan verdacht het slachtoffer zwaar te hebben mishandeld evenals diens spullen te hebben gestolen.

Vervolgens is het slachtoffer vastgebonden, terwijl het incident met een mobiele telefoon is vastgelegd en via sociale media is verspreid. De zaak is overgedragen aan Recherche Paramaribo. De redactie verneemt dat het niet is uitgesloten dat er meerdere verdachten zullen worden aangehouden.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina