Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • U-17 voetbalselectie naar Panama

U-17 voetbalselectie naar Panama

17/04/2017 17:18 - Marciano Millerson

U-17 voetbalselectie naar Panama

Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - De nationale jongens U17-voetbalselectie gaat dinsdag naar Panama voor deelname aan de eindronde van de Concacaf WK-kwalificatie. Suriname zal samen met elf landen strijden voor vier beschikbare plekken op het U-17 WK in India dat later dit jaar plaatsvindt.

Het nationaal team is in poule B ingedeeld met Costa Rica, Canada en Cuba. Van de drie tegenstanders is alleen het spel van Cuba bekend. Suriname verloor in de groepfase tijdens de eindronde vorig jaar op Trinidad met 1-2 van het Spaans sprekende land.

Zaterdag speelt Suriname de eerste wedstrijd tegen Cuba. Drie dagen later volgt er een ontmoeting met Costa Rica en op 28 april is de laatste groepswedstrijd tegen Canada. Naar verluidt gaan de eerste twee landen van elke poule over naar de volgende ronde. De zes geplaatste landen strijden hierna in twee poules van drie voor vier WK-tickets. 

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen