Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Straatrovers in de kraag gevat

Straatrovers in de kraag gevat

17/04/2017 06:20

Straatrovers in de kraag gevat

 

PARAMARIBO - Ritchen J. (12) alias ‘Baas Kwatta’ is samen met een kompaan op 8 april aangehouden door de politie van Latour voor het beroven van twee dames van een mobiele telefoon. De jeugdigen pleegden de beroving op 20 januari aan de Coesewijnestraat. Dit meldt de politie zondag op haar website.

De benadeelden deden aangifte en tijdens het onderzoek is Ritchen in beeld gebracht. Het vermoeden bestaat dat hij met ene Alida het strafbaar feit moet hebben gepleegd.

Deze Alida is ook aangehouden voor een poging tot inbraak in een woning aan de Toekomstweg op 29 maart. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is 'Baas Kwatta' ingesloten in het jeugdcellenhuis Opa Doeli.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina