Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Minder druk bij Trumps 'Easter Egg Roll'

Minder druk bij Trumps 'Easter Egg Roll'

17/04/2017 22:10

Minder druk bij Trumps 'Easter Egg Roll'

Foto: AP  

WASHINGTON - De eerste keer dat de Amerikaanse president Trump aanwezig was bij de traditionele 'Easter Egg Roll' waren er minder kinderen en ouders aanwezig dan de afgelopen jaren. In totaal kwamen er 21.000 gasten. Onder president Obama waren dat er 35.000.

'Easter Egg Roll' is een eierrace die al 139 jaar bestaat en elk jaar met Pasen wordt gehouden op het terrein van het Witte Huis. Kinderen van 13 jaar en jonger rollen met een speciale lepel de eieren zo snel mogelijk door het gras.

De race vond plaats onder toeziend oog van de Amerikaanse president en first lady Melania Trump. Ook hun 11-jarige zoon Barron was aanwezig. In een toespraak stelde Trump dat de VS "sterker, groter en beter worden dan ooit tevoren". NOS.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina