Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Jeugdigen aangehouden met drugs

Jeugdigen aangehouden met drugs

17/04/2017 09:11 - Van onze redactie

Jeugdigen aangehouden met drugs

 

PARAMARIBO - De politie heeft op 12 april tijdens surveillance in het ressort Uitvlugt, de 19-jarige Steven G. en Orviel M. (27) aangehouden voor het bezitten van een hoeveelheid drugs. Dit meldt de politie zondag op haar website.

De jeugdigen stonden in de late uurtjes op een hoek in het ressort. In hun directe omgeving is een tas gevonden met daarin een blok hasj met een totaal gewicht van 3,3 gram, 15 wikkels hasj met een gewicht van 4,8 gram, een zakje marihuana met een gewicht van 30,4 gram, een zak yami met een gewicht van 49,9 gram en een fijn weger.

In de tas is eveneens een identiteitskaart op naam van Steven G. gevonden. Bij confrontatie heeft Steven toegegeven dat de tas met inhoud hem toebehoort. Beide verdachten zijn toen overgebracht naar de afdeling Narcoticabrigade. Na verhoor is Orviel heengezonden, terwijl Steven na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is ingesloten.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina