Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Gospelartieste 'Sinach' afwezig bij concert

Gospelartieste 'Sinach' afwezig bij concert

17/04/2017 21:01 - Eliézer Pross

Gospelartieste 'Sinach' afwezig bij concert

Foto: dWT  

PARAMARIBO - Gospelartieste Osinachi Kalu, meer bekend als Sinach, is niet aangekomen in Suriname voor het Paasconcert van maandagavond in het Nationaal Indoor Stadion (NIS). Volgens officiële berichten heeft ze haar vlucht naar Nederland en vervolgens naar Suriname om nog onbekende redenen gemist.

De organisatoren hebben er uiteindelijk een gratis aanbiddingsconcert van gemaakt, waarbij bezoekers toch massaal naar NIS zijn getogen. De organisatie heeft toegezegd om te achterhalen van de reden is dat het toptalent niet is verschenen. Ook zal de organisatie een verklaring hieromtrent uitgeven.

Het concert, dat in het teken van eerbieding van Jesus Christus wordt gehouden, is door stichting House of Love in samenwerking met Bribi Ministeries Suriname georganiseerd. Het is de bedoeling om het optreden op een nader te bepalen datum te houden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen