Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • BVSS bezorgd over verloop Avondvierdaagse

BVSS bezorgd over verloop Avondvierdaagse

17/04/2017 15:26 - Van onze redactie

BVSS bezorgd over verloop Avondvierdaagse

Foto: Facebook  

PARAMARIBO - Purcy Olivieira, voorzitter van Bedrijvenvereniging Sport en Spel (BVSS), is bezorgd over een rustig verloop van de Avondvierdaagse. De organisator hoopt dat actiegroep We Zijn Moe niet zal protesteren tijdens het jaarlijkse wandelevenement.

Het evenement wordt woensdag tot en met zaterdag gehouden, en valt samen met de protesten tegen het beleid van president Bouterse. "Dit is geen ideale situatie", weet hij. Olivieira nam al het zekere voor het onzekere en nam een aantal voorzorgsmaatregelen. "We hebben samen gezeten met de politie om de situatie te bespreken. Die heeft gehoor gegeven aan onze ongerustheid en onze veiligheid gegarandeerd."

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina