Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Amsterdam verliest game twee

Amsterdam verliest game twee

17/04/2017 15:52 - Terence Oosterwolde

Sergio de Randamie speelde sterk maar kon een nederlaag van Apollo niet voorkomen.

Sergio de Randamie speelde sterk maar kon een nederlaag van Apollo niet voorkomen. Foto: Parool  

PARAMARIBO - Er komt een beslissende derde wedstrijd in de voorronde van de basketbalplay-off van Nederland, nadat Zorg en Zekerheid Leiden maandag game 2 met 78-70 won van Apollo Amsterdam. Het derde duel wordt donderdag gespeeld in Leiden.

Apollo Amsterdam had zaterdag voor een stunt gezorgd door ZZ Leiden in Leiden met 82-79 te verslaan. Maar voor eigen publiek kwam er maandag geen herhaling. De ploeg keek tegen een 33-38 achterstand aan bij de rust, maar kon ook in de tweede helft het tij niet keren.

Surinamer Sergio de Randamie in de eerste partij goed voor twaalf punten, zeven rebounds, drie assists en één block in 32 minuten, was ook in game twee in goede doen. 'Mongo' speelde maandag 38 minuten en kwam tot zestien punten (drie three-pointers), zes rebounds, twee steals, twee assists en twee blocks.

In de andere voorrondeserie ontdeed New Heroes Den Bosch zich in twee duels van Forward Lease Rotterdam. Game twee werd maandag met 79-65 gewonnen. In het eerste duel werd donderdag met 82-61 gezegevierd. New Heroes Den Bosch treft in de halve finale Donar Groningen, koploper na de algemene ronde. De andere halvefinalist is Landstede Basketbal Zwolle.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina