Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vereniging van Wiskunde- en Rekenleraren lanceert vernieuwde website

Vereniging van Wiskunde- en Rekenleraren lanceert vernieuwde website

16/04/2017 17:28 - Van onze redactie

De huidige bestuursleden van de SVWR. Van links naar rechts: Ashok Rambali, Shanine Sjauw Koen Fa, Indira Ramdin en Ewald Levens.

De huidige bestuursleden van de SVWR. Van links naar rechts: Ashok Rambali, Shanine Sjauw Koen Fa, Indira Ramdin en Ewald Levens. Foto: SVWR  

PARAMARIBO - De Surinaamse Vereniging van Wiskunde- en Rekenleraren (SVWR) heeft zondag in verband met haar negende jaardag haar geactualiseerde website gelauncht: www.svwrsuriname.org. De website biedt een gevarieerd aanbod aan onderwerpen over rekenen en wiskunde en is geschikt voor leerkrachten en leerlingen die willen oefenen voor de komende Wiskunde Olympiade.

De olympiade vraagstukken en uitwerkingen van de afgelopen vier jaar bieden de leerlingen de gelegenheid zich goed voor te bereiden op de Wiskunde Olympiade die op 12 juli 2017 voor de vijfde keer van start gaat. De vereniging is een samenbundeling van reken- en wiskundedocenten en heeft onder andere als doel het verhogen van de kwaliteit en het waken over het wiskunde - en rekenonderwijs in Suriname.

De initiatiefnemers van de SVWR waren Helianthe Wolfjager-Limon, Annelies Sabajo-Adriaans, Diana Getrouw, Randjiet Jhagroe en Ewald Levens. Het huidige bestuur bestaat uit Ewald Levens (voorzitter), Indira Ramdin (secretaris), Shaninie Sjauw Koen Fa (penningmeester) en Ashok Rambali (commissaris).

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina