Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Regering initieert dialoogronde met vakbeweging

Regering initieert dialoogronde met vakbeweging

16/04/2017 20:27 - Van onze redactie

Regering initieert dialoogronde met vakbeweging

Foto: gov.sr  

PARAMARIBO - Om te komen tot duurzame oplossingen voor herstel van de economie, wil de regering vanaf dinsdag starten met een dialoogronde met de vakbeweging en andere maatschappelijke groepen. Dit meldt het Kabinet van de President zondag in een persbericht.

In het persbericht is verder aangegeven dat de regering beseft dat ze alleen er nimmer in zal kunnen slagen om de economie grondig te herstructureren en deze weer op de rails van herstel en groei te brengen. Bij deze herstructurering zal de regering vele, veelzijdige en tegenstrijdige belangen van verschillende groepen zo bevredigend mogelijk moeten oplossen.

Hierbij heeft ze het hele volk nodig. Overleg en dialoog tussen de regering en samenleveing zijn hierbij belangrijk. Daarom geeft de regering in het persbericht aan dat ze haar communicatiekanalen voor eenieder openhoudt, dus ook voor de vakbeweging, het bedrijfsleven en actievoerders.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina