Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • PL roept achterban Nickerie op

PL roept achterban Nickerie op

16/04/2017 14:09 - Beta Debidien

Partijvoorzitter Paul Somohardjo spreekt de achterban van de Pertjajah Luhur toe tijdens een eenheidsmanifestatie in Nickerie.

Partijvoorzitter Paul Somohardjo spreekt de achterban van de Pertjajah Luhur toe tijdens een eenheidsmanifestatie in Nickerie. Foto: Beta Debidien  

NIEUW NICKERIE - Paul Somohardjo heeft de achterban van de Pertjajah Luhur (PL) Nickerie zaterdagavond opgeroepen om mee te doen aan de protestacties die dinsdag ook in Nickerie zullen plaatsvinden. Hij deed de oproep tijdens een eenheidsmanifestatie in het partijcentrum in de Van Pettenpolder.

PL-voorzitter Paul Somohardjo was tevreden over de goede opkomst. "Dit is het startsein om verder te gaan met de strijd. Met deze eenheidsmanifestaie gaan wij de mensen in het hele land laten zien dat wat in Nickerie kan, ook in Wanica en in andere delen van het land mogelijk is."

Somohardjo vindt dat het heel belangrijk is om de eenheidsmanifestatie te organiseren. "Onze slogan is eenheid in verscheidenheid." Diverse sprekers hebben tijdens de manifestatie flink uitgehaald naar het falende beleid van de regering Bouterse/Adhin.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina