Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Monifah Djoe 22ste op verspringen

Monifah Djoe 22ste op verspringen

16/04/2017 22:44 - Terence Oosterwolde

PARAMARIBO - Monifah Djoe is zondag in het Ergilio Hato Nationaal Stadion van Curaçao 22ste geworden op het onderdeel verspringen met een afstand van 3,63 meter. Ze is Surinames enige deelnemer op de 46ste Carifta-atletiekkampioenschappen, die zaterdag zijn aangevangen.

De Surinaamse atlete zat in 'flight 1' van de U18-klasse met tien andere deelneemsters. Haar eerste sprong was haar beste; de twee anderen waren ongeldig. Djoe eindigde in de groep als voorlaatste. Aijah Lewis van de Kaaimaneilanden werd laatste in 'flight 1' en 24ste overall nadat al haar drie pogingen ongeldig waren.

Chantoba Bright van Guyana werd Carifta-kampioene met een afstand van 5,91 meter. Het zilver en brons ging naar de Jamaicanen Ashley Annia (5,88) en Lotavia Brown (5,66).

Djoe heeft maandag nog de hink-stap-sprong op schema. Onder de twaalf andere deelneemsters zitten acht die ook hebben meegedaan aan het verspringen inclusief kampioen Bright en bronzenmedaillewinnares Brown.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen