Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Nishan '42 laat punten liggen tegen Transvaal

Nishan '42 laat punten liggen tegen Transvaal

15/04/2017 19:23 - Frank Finisie

Nishan '42 laat punten liggen tegen Transvaal

 

PARAMARIBO - Nishan '42 heeft zaterdag in het Meerzorgstadion punten laten liggen tegen Transvaal. De wedstrijd eindigde met 1-1 na een blanco stand bij rust. Het betrof een inhaalwedstrijd.

Ploegen waren aan elkaar gewaagd en begonnen aftastend aan de wedstrijd. Vooral de eerste helft had weinig hoogtepunten, los van een paar kleine kansen in deze periode van de wedstrijd. In de tweede speelperiode gingen ploegen meer in de aanval, vooral de thuisploeg had een licht veldoverwicht.

In de 57ste minuut was het Colmenares Torres die de treuzeling in de verdediging van Transvaal wist af te straffen door een voorzet in te koppen; 1-0. Transvaal ging hierna beter spelen en zocht de aanval veelvuldig op.

Het duurde tot in de 83ste minuut voordat het Transvaal-publiek kon juichen. Ivenzo Comvalius scoorde uit een vrije trap de gelijkmaker; 1-1. De stand veranderde niet meer en Transvaal kon met één punt huiswaarts keren.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina