Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'Nieuw actiemodel voor protest dinsdag'

'Nieuw actiemodel voor protest dinsdag'

15/04/2017 12:55 - Gilliamo Orban

'Nieuw actiemodel voor protest dinsdag'

 

PARAMARIBO - De Raad van Vakcentrales in Suriname (Ravaksur) zet de protestacties dinsdag voort. Voorzitter Robby Berenstein kondigde zaterdagmiddag tijdens een persconferentie aan dat er een nieuw actiemodel komt. Hij riep mensen op om zich dinsdagochtend te verzamelen bij Theater Unique.

Ravaksur zal nog vergaderen over een nieuw actiemodel, waarna er een nieuwe vreedzame protestmars gehouden wordt. Berenstein wil nog geen uitspraak doen over eventuele plannen.

De organisatie heeft geen vergunning voor het houden van straatdemonstraties, maar "dat moet geen probleem zijn, omdat we het vreedzaam houden", stelt de voorzitter. De organisatie eist terugdraaiing van brandstofprijzen en het stoppen van verarming.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina