Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Koyeba: “No go du, drape bruya”

Koyeba: “No go du, drape bruya”

15/04/2017 14:01 - Latoya Boëtius

Koyeba: “No go du, dape bruya”

Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - Rapper King Koyeba is weer op vrije voeten. Hij viert dat door thuis met zijn vrienden te zingen en te rappen in een ontspannen sfeer. Zo treft dWT hem aan wanneer de redactie hem donderdag bezoekt. De artiest stelt dat hij verkeerde dingen heeft gedaan. Hij hoopt dat niemand dezelfde fout maakt. “Libi bun, no du sma ogri, ooktu efu sma no e libi bun nanga yu, tan bun gi a sma dati." Zo luidt zijn boodschap aan jongeren.

Toen de poorten van de gevangenis voor Koyeba opengingen kwam een grote menigte hem verwelkomen. Het nieuws van zijn vrijlating ging viral vooral op Facebook. "Voor andere mensen is het de artiest Koyeba die ze zijn gaan ophalen, voor mij was het mijn goede vriend, mijn broer die ik op zo'n manier wilde verwelkomen. Koyeba is berecht en laat nu duidelijk aan jongeren weten, dat wat hem is overkomen, hen niet moet gebeuren", zegt Blaka, showpromoter van de artiest.

Op 28 april is er een come-backconcert van King Koyeba op het veld van Hanna's Lust. Onder anderen Jackson Blai zal optreden. Koyeba belooft oude hits en nieuwe nummers ten gehore te brengen.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina