Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'Offer voor vernieuwing'

Paasboodschap: 'Offer voor vernieuwing'

14/04/2017 20:20 - Van onze redactie

Paasboodschap DA 91: Offer voor Vernieuwing

 

PARAMARIBO - Pasen staat dit jaar niet alleen in het teken van verzoening en hoop, aangezien belangrijke waarden zoals vrijheid en rechtvaardigheid onder druk staan. Dat meldt politieke partij DA '91 in een vrijdag uitgegeven persbericht.

De partij onderkent dat er strijd geleverd zal moeten worden, omdat burgers leven "onder zeer moeilijke sociaaleconomische omstandigheden". Zij roept de samenleving op om samen te staan en elkaar te ondersteunen in het verdedigen van deze waarden en de hoop niet op te geven.

Volgens de partij zijn waarden van verantwoordelijkheid, hard werken, liefdadigheid, mededogen en respect aan de basis van het werken voor het algemeen welzijn. "Dit zijn Christelijke waarden maar ze zijn ook waarden die spreken voor iedereen in ons land en voor mensen van alle geloofsovertuigingen.''

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina