Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Minderjarige overlijdt na verkeersongeval

Minderjarige overlijdt na verkeersongeval

14/04/2017 09:14 - Van onze redactie

Minderjarige overlijdt na verkeersongeval

Foto: dWT / Anthony Janki  

PARAMARIBO - De zeventienjarige Aksay Mahabier is vrijdagochtend overleden als gevolg van een verkeersongeval aan de Derde Rijweg. De bestuurder van het voertuig waar de minderjarige inzat en een inzittende zijn naar het ziekenhuis gebracht. Mahabier is de zestiende verkeersdode van dit jaar.

Het voertuig reed vermoedelijk met hoge snelheid over de Derde Rijweg richting de Hendrikstraat. De bestuurder is door onbekende reden de controle over het stuur verloren en reed tegen een schutting aan. Mahabier was op slag dood.

Onduidelijk is nog wie de bestuurder van het voertuig was. De twee overlevenden konden geen rijbewijs tonen. Ze zouden van een feest komen waar ze alcohol hadden ingenomen. De politie van Kwatta onderzoekt de zaak verder. Het ontzielde lichaam is in afstemming met het Openbaar Ministerie in beslag genomen.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina