Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Hardere aanpak hervatting vrouwenvolleybalselectie

Hardere aanpak hervatting vrouwenvolleybalselectie

14/04/2017 18:11 - John Zaalman

Hardere aanpak hervatting vrouwenvolleybalselectie

Foto: John Zaalman  

PARAMARIBO - De technische staf van de Surinaamse vrouwenvolleybalselectie rekent bij de hervatting van de trainingen op een maximale inzet van alle speelsters. "Belangrijk is dat er offers gebracht zullen moeten worden en dat allemaal de trainingen met een positieve instelling oppakken", zegt Eric Aikman.

De bondscoach hervat de voorbereidingen voor de tweede WK-kwalificatieronde op Jamaica maandag al. Curaçao en de Amerikaanse Maagdeneilanden zitten verder in de groep. Een pluspunt is dat Sigourney Kamé in mei in Suriname arriveert en zal meetrainen. Cabriëlla Bouterse, Sandrina Hunsel en Janice Valies zullen voor korte tijd door vakantieverplichtingen enkele trainingen moeten missen. De technische staf heeft voor dinsdag een ontmoeting gepland met minister Joan Dogojo van Sport en Jeugdzaken.

Voor juni staat alvast een internationaal toernooi gepland met onder meer Frans-Guyana en Brazilië. "We gaan de focus op ons niveau daarom verhogen, omdat we dan alleen kans maken toernooiwinnaar te worden", gaat de bondstrainer verder. Suriname moet naar zijn zeggen op elk vlak naar een hoger niveau. "Dat betekent sneller, harder, zuiverder. We moeten naar een hoger plan en met een positieve instelling kunnen we een positief resultaat halen."

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina