Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Brunswijk bedreigt cameraman ATV

Brunswijk bedreigt cameraman ATV

09/04/2017 01:45 - Van onze redactie

Een still van de camerabeelden waarop duidelijk is te zien hoe Ronnie Brunswijk dreigend op ATV-cameraman Marlon Hennery toestapt.

Een still van de camerabeelden waarop duidelijk is te zien hoe Ronnie Brunswijk dreigend op ATV-cameraman Marlon Hennery toestapt.  

PARAMARIBO - Ronnie Brunswijk heeft zich weer eens laten gaan op 's lands voetbalvelden. In het naar hem vernoemde stadion in Moengo, bedreigde de voorzitter van Inter Moengotapoe zaterdag cameraman Marlon Hennery van ATV.

De Topklassewedstrijd van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) tussen Inter Moengotapoe en Walking Boyz Company (WBC) werd live uitgezonden door ATV. Nadat het duel was afgelopen - WBC scoorde diep in blessuretijd de gelijkmaker; 2-2 - brak de hel los.

De arbiter werd de huid vol gescholden door twee spelers van Inter Moengotapoe inclusief doelman Obrendo Huiswoud. "Soso pen y'e gi", "ala prei a k.... man e gi penalty", "soso penalty a k.... man e gi" werd hem naar het hoofd geslingerd. Beide goals van WBC, dat met 0-2 achterstond, werden uit penalty's gescoord door Vangelino Sastromedjo.

Eenmaal aan de kant liep Brunswijk op de arbiter en zijn assistenten af toen zijn woede zich ineens keerde op de cameraman van ATV. Zwaaiend met een plastic fles rende Brunswijk dreigend op hem af. "Ef yu wai a camera kon mi o gi yu mankeri! No mek grap yere, no mek grap!" schreeuwde Brunswijk hem daarbij toe.

Hennery had op dat moment de camera op zijn schouder, maar filmde niet. Het lijkt er niet op dat ATV de zaak op zijn beloop gaat laten.

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina