Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Randis Koster neemt waar bij EBS

Randis Koster neemt waar bij EBS

20/03/2017 12:51 - Eliézer Pross

Randis Koster v.l.n.r. vierde, sinds maandag waarnemend directeur bij  Energie Bedrijven Suriname (EBS).

Randis Koster v.l.n.r. vierde, sinds maandag waarnemend directeur bij Energie Bedrijven Suriname (EBS). Foto: Telesur  

PARAMARIBO - Randis Koster is maandag benoemd tot waarnemend directeur bij de Energie Bedrijven Suriname (EBS) door de raad van commissarissen (RvC). Hij diende tot heden als financieel directeur bij het nutsbedrijf. Dit verneemt de Ware Tijd uit betrouwbare bronnen.

Hij vervangt Rabin Parmessar die in het weekend geschorst is geworden door de RvC vanwege onder meer, het besluit om donderdag de stroomtoevoer naar het Diakonessenhuis gedeeltelijk af te sluiten. Parmessar heeft van de raad één maand de tijd gekregen om zich te verweren.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina