Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Man op heterdaad betrapt met gestolen snacks

Man op heterdaad betrapt met gestolen snacks

20/03/2017 11:44

Man op heterdaad betrapt met gestolen snacks

 

LELYDORP - Amaradj S. (46) is woensdag aangehouden voor het stelen van onder andere negen pakken chips, acht pakken pinda en kroepoek in een warung in Lelydorp. Hij werd op heterdaad betrapt door een bewaker die gestommel hoorde in de gang van het pand.

Toen de bewaker poolshoogte nam zag hij dat Amaradj een poging deed om te vluchten via het raam. De ingeschakelde politie bracht de verdachte naar het politiebureau.

De verdachte ontkende de snacks te hebben gestolen. Hij verklaarde dat hij het voedsel had gekocht bij de winkel voor zijn verjaardag. De politie heeft de goederen afgestaan aan de rechtmatige eigenaar. De verdachte is in verzekering gesteld.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina