Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vier doden bij schietpartij op Curaçao

Vier doden bij schietpartij op Curaçao

19/03/2017 08:51

De plaats delict waarbij de Curaçaose politie massaal is uitgerukt.

De plaats delict waarbij de Curaçaose politie massaal is uitgerukt. Foto: screenshot Èxtra-tv  

WILLEMSTAD - Op Curaçao zijn zaterdagavond bij een schietpartij in de wijk Berg Altena vier doden gevallen. Dat melden lokale media op het eiland. Er werd geschoten vanuit een rijdende auto. Alle slachtoffers zouden jonge mannen zijn.

Volgens lokale media was één slachtoffer ter plekke dood. De andere drie slachtoffers overleden op weg naar het ziekenhuis en in het ziekenhuis. In 2013 werden voor hetzelfde winkeltje op kerstavond drie mensen neergeschoten. Berg Altena is een wijk in Willemstad, in de buurt van het toeristische centrum.

Het eiland wordt geteisterd door vaak drugsgerelateerde bendeoorlogen met tal van liquidaties. In juli vorig jaar werden ook al in één weekend vier mannen neergeschoten, waarvan drie op de parkeerplaats van het grote bordeel Campo Alegre. Ook heeft een ruzie tussen twee rappers al aan meerdere mensen het leven gekost. Telegraaf.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina