Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 17-jarige jongen moordenaar eigen moeder

17-jarige jongen moordenaar eigen moeder

19/03/2017 15:03

 Arnav Uppalapati

Arnav Uppalapati Foto: www.dailymail.co.uk  

CARY - De wurgmoord op Nalini Tellaprolu heeft de inwoners van Cary, in de Amerikaanse staat North Carolina, ruim een jaar lang beziggehouden. Niemand in de welvarende plaats, waar in 2015 slechts een handvol moorden werden gepleegd, kon vermoeden dat haar 17-jarige zoon Arnav de dader is. De tiener is afgelopen donderdag opgepakt en aangeklaagd.

Ambulancepersoneel trof op 17 december 2015 het ontzielde lichaam van Nalini Tellaprolu aan in de garage van haar woning. Haar zoon Arnav Uppalapati had het alarmnummer gebeld, met de melding dat hij zijn moeder levenloos had gevonden toen hij uit school kwam. Tegen de autoriteiten verklaarde hij dat zijn moeder de avond ervoor voor het laatst had gezien.

Autopsie op het lichaam van de 51-jarige Nalini toonde aan dat de vrouw gewurgd werd. Haar lichaam werd in de garage, deels in een auto, achtergelaten. Opvallend in de zaak was dat er geen braaksporen waren. De politie heeft, ook na de aanhouding van Arnav, geen motief naar buiten gebracht. Het OM van het district Wake County geeft aan dat Arnav gedurende het onderzoek als verdachte is aangemerkt. BD.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina