Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Music Steroidz krijgt mogelijk Nederlands contract

Music Steroidz krijgt mogelijk Nederlands contract

18/03/2017 15:17 - Latoya Boëtius

Music Steroidz krijgt mogelijk Nederlands contract

Foto: Music Steriodz  

PARAMARIBO - Geweldig! Zo omschrijven de Nette Jongens en RJCT, die beide zijn aangesloten bij het muzieklabel Music Steroidz, de ervaring die zij samen met Lodilikie op 11 maart hebben opgedaan in de Ziggo Dome in Amsterdam, Nederland.

Zij zijn de eerste Surinaamse artiesten die op dit podium hebben gestaan. Vandaar dat hun land vertegenwoordigen het allerbelangrijkste was bij hun optreden tijdens de show 'Zsa Zsa Su! The Take Over!'  Er waren ongeveer 20.000 bezoekers  aanwezig tijdens dit evenement . Zwaaiend met een grote Surinaamse vlag en nog twee kleine vlaggen hebben zij laten weten waar zij vandaan komen.

Het management van Music Steroidz voert thans gesprekken in London over een samenwerkingsverband met een bekende muzieklabel die ook in Nederland opereert. Jill 'Jilleboo' Jolliffe, manager van Steroidz, zegt dat er op basis van de gesprekken besloten is een filiaal van Music Steroidz in Nederland op te zetten. Het ziet er ook naar uit dat het label met een muziekcontract naar huis keert.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina