Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • BREAKING NEWS: EBS-directeur Parmessar geschorst door rvc

BREAKING NEWS: EBS-directeur Parmessar geschorst door rvc

18/03/2017 13:28 - Van onze redactie

Directeur Rabin Parmessar is geschorst door de rvc van de NV Energiebedrijven Suriname.

Directeur Rabin Parmessar is geschorst door de rvc van de NV Energiebedrijven Suriname. Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - Rabin Parmessar is zaterdag geschorst door de raad van commissarissen van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS). De afsluiting van de energie bij delen van het Diakonessenhuis ligt de rvc zwaar en de directeur moet de prijs betalen. Naar verluidt zou de schorsing de opmaat zijn voor ontslag van Parmessar, die al geruime tijd niet meer gelust is bij zijn superieuren.

Donderdag werd de stroom bij het Diakonessenhuis deels afgesloten, wegens achterstanden in de betaling. Na ophef uit de gemeenschap en een woedende verklaring van de Nationale Ziekenhuisraad (NZR) kwam het bedrijf met de verklaring dat het niet de bedoeling was een deel van het ziekenhuis in het donker te zetten. Het zou gaan om twee openstaande rekeningen die geregistreerd staan onder de naam 'Stichting Diakonessenarbeid' en bij de EBS zijn aangemerkt als 'klein commercieel'.

Het blijkt dat al geruime tijd gesteggel is over betaling van de stroomrekeningen door de ziekenhuizen die zeggen de rekeningen niet te kunnen voldoen en vragen om een sociaal tarief.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina