Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Transvaal herstelt zich in CFU-clubkampioenschap

Transvaal herstelt zich in CFU-clubkampioenschap

17/03/2017 11:25 - Terence Oosterwolde

Transvaal heeft zich hersteld op de tweede speeldag.

Transvaal heeft zich hersteld op de tweede speeldag. Foto: Davo Vega  

PARAMARIBO - Semikampioen Transvaal heeft zich hersteld in het Caribisch voetbalkampioenschap voor clubs. In het Estadio Juan Ramón Loubriel in Bayamón, Puerto Rico werd donderdagavond op de tweede speeldag van groep D Scholars International met 4-0 verslagen.

Debola Akoela, bezig aan zijn eerste seizoen bij Transvaal, opende de score in de 27ste minuut op aangeven van de Braziliaan Alessandro Ferreira. Drie minuten daarvoor was een treffer van Akoela afgekeurd wegens buitenspel. Ferreira, aanvoerder Sorencio Juliaans en Jerry Boldewijn in de negentigste minuut maakten de andere goals.

Met deze winst poetste Transvaal de nederlaag van de eerste speeldag - 0-1 tegen Puerto Rico FC - weg. De Surinaamse club bezet nu de tweede plek met drie punten. Ook Puerto Rico FC, dat donderdagavond met 0-1 ten onderging tegen Portmore United, heeft drie punten. Het Jamaicaanse Portmore United, dat in de 89ste minuut het net vond, is lijstaanvoerder met zes punten.

Op de laatste speeldag - zaterdag - komt Transie uit tegen Portmore United en zal moeten winnen om nog kans te maken op de volgende ronde. Alleen de groepswinnaar gaat verder. Puerto Rico FC sluit de groep af met het duel tegen zwakke broeder Scholars International uit de Kaaimaneilanden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina