Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Antigua en Barbuda lenen 45.9 miljoen US$ van CDB

Antigua en Barbuda lenen 45.9 miljoen US$ voor ontwikkeling

17/03/2017 13:23 - Van onze redactie

Antigua en Barbuda lenen USD 45.9 miljoen van CDB

 

BRIDGETOWN - De Caribbean Development Bank (CDB) leent 45.9 miljoen US$ aan Antigua en Barbuda voor de renovatie en onderhoud van 27.76 kilometer aan wegen. Het gaat om de Anchorage Road, Sir Sydney Walling Highway, Old Parham Road en Valley Road (noord).

"Een goed wegennet in Antigua en Barbuda is essentieel voor de economische ontwikkeling en de levering van diensten aan alle gebieden van het land. Met name gemeenschappen op het platteland die zonder toegang tot een efficiënt wegennet niet in staat zijn om zich te ontwikkelen", zegt Daniel Best, directeur projecten bij CDB.

De aanpak van de vier wegen is onder andere belangrijk omdat 37 procent van de bevolking er dagelijks gebruik van maakt. Er is onder andere een beter ontwateringssysteem nodig, omdat er momenteel overstromingen plaatsvinden bij zware regenbuien. Caribeannewsnow

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina