Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Zangroep Devines slaat vleugels uit naar buitenland

Zangroep Devines slaat vleugels uit naar buitenland

16/03/2017 20:01 - Shanavon Arsomedjo

Zangroep Devines slaat vleugels uit naar buitenland

Foto: collectie Devines  

PARAMARIBO - De damesgroep ‘The Devines’ past haar strategie aan om in het buitenland te kunnen doorbreken. Zo zullen zij voortaan ook in andere talen dan slechts in het Nederlands zingen. “In Suriname is de muziekindustrie niet echt wat het wezen moet. Onze muziek wordt afgedraaid, maar niet alleen daarvoor doen we het. We willen er ook aan kunnen verdienen”, zegt Brayensa Bont, lid van de groep. ‘The Devines’ geloven dat zij artistiek in het buitenland beter tot uiting zullen komen.

Met de andere groepsleden; Syenne Fernandes, Robina Vliet en Raviata Amain heeft Bont onlangs het nummer 'Party' uitgebracht. Zij hebben in december 2015 een Christmasmashupuitgebracht. "We waren maar met z'n tweeën, toen onze producer en manager Roberto Banel op de keyboard aan het freestylen was. We voelden de beat meteen en begonnen erop te zingen", vertelt Bont. De enige regel die bleef hangen was 'Bring a bottle'. Toen de groep volledig was, schreef iedereen een stuk. "In ons lied hoor je niet wat we zelf hebben meegemaakt, maar wat we hebben waargenomen in het dagelijks leven."

Ondanks dat het lied al bijna af was, hadden de dames toch nog graag een andere artiest erbij. Zij vroegen Otjeman, één van hun favoriete artiesten, om een gedeelte te rappen. "Toen waren we pas echt tevreden", vertellen de dames voldaan. Het nummer is tot nu toe goed aangeslagen. Het nummer wordt veel via de app aangevraagd. Het nummer is nog niet te zien op sociale media. De zanggroep wil nog even wachten totdat de videoclip af is.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina