Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Venezolaanse ambassadeur doneert goederen voor binnenland

Venezolaanse ambassadeur doneert goederen voor binnenland

16/03/2017 13:26 - Van onze redactie

Venezuela doneert goederen voor binnenland

Ambassadeur van Venezuela, Olga Díaz, overhandigt op symbolische wijze de schenking aan NCCR-vertegenwoordiger majoor Ulrich Corte. Foto: Buza  

PARAMARIBO - De ambassadeur van Venezuela heeft deze week goederen geschonken aan het Nationaal Coordinatiecentrum voor Rampenbeheersing (NCCR). De overhandiging door ambassadeur Olga Díaz vond woensdag plaats in het hoofdkwartier van het NCCR. Zo meldt het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Majoor Ulrich Corte heeft namens de Nationale Coördinator Rampenbestrijding de goederen in ontvangst genomen. De donatieis bestemd voor de getroffenen van de overstroming in het binnenland. Bij de overhandiging waren tevens aanwezig functionarissen van het NCCR, de ambassade van Venezuela en het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Ambassadeur Díaz gaf aan dat het in deze gaat om een schenking van diverse artikelen waaronder matrassen, schoeisel, kleding en voedingswaren. Majoor Corte gaf aan de aanwezigen een beeld van de situatie in het binnenland. "De schenking van Venezuela is des te meer te waarderen daar bekend is dat het land zelf in een moeilijk financieel-economische situatie verkeert", zegt Buitenlandse Zaken.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina