Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Lichaam verdronken 22-jarige man geborgen

Lichaam verdronken 22-jarige man geborgen

16/03/2017 09:45 - Van onze redactie

Lichaam verdronken 22-jarige man geborgen

 

PARAMARIBO - Het ontzielde lichaam van de 22-jarige Evan Martoredjo, die zaterdag verdronk, is geborgen. Dat maakt de politie woensdag via haar website bekend. Martoredjo was op zaterdag met enkele vrienden gaan zwemmen, nabij de steiger te Ellen in het district Commewijne.

Op een bepaald moment verdween het slachtoffer in de diepte en kwam niet meer boven water. Kort hierna schakelden zijn vrienden de politie in. De ingelaste zoekactie leverde niet het gewenste resultaat op. Zijn familie ontdekte woensdag, ongeveer vijftien meter verwijderd van de steiger, het levenloze lichaam van Evan op de rivier.

Nadat de politie in kennis was gesteld, heeft de ingeschakelde arts stelde de dood vastgesteld. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam afgestaan aan de nabestaanden.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina