Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vijftal krapé-eierendieven aangehouden

Vijftal krapé-eierendieven aangehouden

15/03/2017 15:00 - Van onze redactie

Vijftal krapé-eierendieven aangehouden

 

PARAMARIBO - Vijf verdachten zijn vorige week aangehouden wegens overtreding van de wet Economische Delicten. De politie van Nieuw Amsterdam heeft gereageerd op een advertentie, waarin vermeld stond dat er krapé-eieren te koop aangeboden worden.

Bij de aanmeersteiger hebben de agenten een voertuig met daarin in totaal 1210 verpakte krapé-eieren aangetroffen. Het echtpaar P. is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Zij hebben verklaard dat ze de eieren bij een raper hebben gekocht.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn ze in de gelegenheid gesteld om de zaak buitenproces af te handelen. Het koppel betaalde SRD 10 per ei. In totaal is er een boete van SRD 12.100 geïnd.

In diezelfde week is er een ander geval gemeld. Een jonge man die 250 krapé eieren in zijn bezit had, heeft verklaard die voor zijn vader te hebben gekocht. Beiden zijn vervolgens aangehouden. De zaak is afgedaan met een boete. De 55-jarige raper John M. is tenslotte door de politie in beeld gebracht. Hij is inmiddels opgespoord en aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie heeft M. een fikse boete betaald.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina