Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Rachel Panka terug met ‘old feelings’

Rachel Panka maakt comeback met ‘old feelings’

15/03/2017 21:30 - Shanavon Arsomedjo

Zangeres Rachel Panka.

Zangeres Rachel Panka. Foto: Shanavon Gefferie  

PARAMARIBO - Met het lied ‘Old feelings’ maakt Rachel Panka een comeback in de muziekwereld. Zij heeft op haar negende de single ‘Rachel met de mic’ samen met haar pleegbroer Silly, uitgebracht. In ‘Old feelings’ bezingt Panka gevoelens die kunnen opkomen, wanneer je terugdenkt aan momenten die je hebt samengedeelt met je ex. Het nummer is ongeveer twee jaar geleden geschreven.

"Het heeft lang geduurd voor ik terugkwam, omdat het voor mij nog niet de juiste tijd was. Ik was op zoek naar de juiste mensen om mee samen te werken en die mij konden pushen", vertelt de zangeres. In januari leerde zij Roberto Banel kennen,  die een neef van haar blijkt te zijn. Banel heeft de productie voor rekening genomen. Het lied is intussen te horen op alle Surinaamse radiozenders. De videoclip is in de maak, de productie daarvan zal deze week van start gaan.

Panka blijft met Banel samenwerken. Dit jaar wil zij nog eens een single uitbrengen. Vast staat dat het een nummer wordt met een Surinaamse twist. Zij heeft voor volgend jaar drie nummers op het schema. "Ik heb genoeg teksten waaruit ik kan kiezen, dus genoeg stof om mee te werken", verzekert de zangeres.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina