Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Penalty van Ramos doet Transvaal das om

Penalty van Ramos doet Transvaal das om

15/03/2017 16:50 - Terence Oosterwolde

Het basiselftal van Transvaal momenten vóór de wedstrijd tegen Puerto Rico FC.

Het basiselftal van Transvaal momenten vóór de wedstrijd tegen Puerto Rico FC. Foto: Davo Vega  

PARAMARIBO - Transvaal is groep D van het clubkampioenschap van de Caribische Voetbalunie (CFU) slecht begonnen. De Surinaamse kampioen ging dinsdagavond met 0-1 ten onder tegen Puerto Rico FC.

In Estadio Juan Ramón Loubriel verzilverde de 26-jarige Héctor Omar Ramos Lebrón in de 28ste minuut een strafschop. Deze werd naar verluidt toegekend aan de thuisclub na een overtreding van de Transvaal-doelman.

In Bayamón, Puerto Rico wist het Jamaicaanse Portmore United in de openingspartij met 2-0 te zegevieren over Scholars International van de Kaaimaneilanden. Kareem Manning scoorde beide goals en wel in de vierde en 21ste minuut.

Portmore United gaat aan kop met drie punten en een doelsaldo van +2, gevolgd door Puerto Rico FC met eveneens drie punten, maar een doelsaldo van -1. Deze twee ploegen sluiten zaterdag de groepsfase af.

Transvaal speelt donderdag zijn tweede ontmoeting. Om half zeven 's avonds Surinaamse tijd is Portmore United de tegenstander. Transie moet winnen om nog kans te maken op de volgende ronde, waarvoor slechts de groepswinnaar zich plaats.

Eerder in dit toernooi kwam landskampioen Inter Moengotapoe in actie. Door een minder doelsaldo strandde Inter in de eerste ronde, hoewel de Surinaamse club en Racing des Gonaïves uit Haïti elk met zeven punten eindigden na drie ontmoetingen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen