Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Nepagenten plegen beroving in Paramaribo-noord

Nepagenten plegen beroving in Paramaribo-noord

15/03/2017 21:00 - Van onze redactie

Nepagenten plegen beroving in Paramaribo-noord

 

PARAMARIBO - Drie mannen, die zich voordeden als politieagenten, hebben woensdagochtend een beroving gepleegd in de Osmiumstraat in Paramaribo-noord. De slachtoffers werden gekneveld in de woning achtergelaten.

De redactie verneemt dat het drietal waarvan twee in politie uniform gekleed waren en één met een kogelwerend politievest een woning aan de Osmiumstraat bezochten. Aangezien de indruk werd gewekt dat het om echte agenten ging, aarzelde de bewoner niet en opende zijn deur. De verdachten maakte hiervan misbruik en wisten de woning binnen te treden.

Vervolgens hielden zij de benadeelden onder schot. De woning is hierna doorzocht, waarna er een onbekend geldbedrag, een vuistvuurwapen en sieraden zijn buitgemaakt. Na de beroving zijn de verdachten gevlucht in een gereed staand voertuig.

Van de drie mannen ontbreekt tot op heden nog elk spoor. De politie van Geijersvlijt onderzoekt de zaak.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina