Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • President bezoekt Alfonsdorp

President bezoekt Alfonsdorp

14/03/2017 20:13 - Ivan Cairo

President bezoekt Alfonsdorp

President Bouterse dinsdagmiddag in gesprek met de kapitein van Alfonsdorp. Foto: Kabinet v/d president  

PARAMARIBO - President Desi Bouterse heeft dinsdagmidddag op de terugweg van zijn bezoek aan de dorpen in het binnenland die getroffen werden door wateroverlast een stop gemaakt te Alfonsdorp. In het inheemse dorp in Marowijne heeft zich de afgelopen week een drama voorgedaan waarbij twee jonge meisjes vermist werden. Het jongste kind is dood aangetroffen in het bos.

In Alfonsdorp had het staatshoofd vergezeld van minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling een onderhoud met kapitein Margriet Toemere-Biswane. Namens zijn echtgenote en de regering bracht hij de condoleances over aan het dorp en de familie van het overleden meisje. De zusjes Cindy en Rahana Pierre zouden volgens verklaringen die het oudste kind naar verluidt bij de politie heeft afgelegd van huis zijn weggelopen. Ze verdwaalden in het bos wat de 4-jarige Rahana uiteindelijk fataal is geworden.

Cindy kwam zaterdagmiddag een week nadat zij en haar zusje spoorloos waren verdwenen plotseling vanuit het bos te voorschijn. Intussen zijn de vader, oma, opa en een oom van de kinderen die hangende het onderzoek vorige week door de politie in verzekering waren gesteld, in vrijheid gesteld. Vooralsnog is onduidelijk waarom de familieden waren gearresteerd. Ze zouden tegenstrijdige verklaringen hebben afgelegd maar waarom ze officieel als verdachten werden aangemerkt heeft het Korps Politie Suriname niet gezegd.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina