Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Nieuwe werkgroep wil paniek om infectieziekten voorkomen

Nieuwe werkgroep wil paniek om infectieziekten voorkomen

14/03/2017 18:08 - Van onze redactie

Nieuwe werkgroep wil paniek om infectieziekten voorkomen

 

PARAMARIBO - Uitbraak van verschillende infectieziekten hebben een negatieve weerslag op het toerisme in Suriname en in de regio, stelt Stichting Toerisme Suriname (STS). Om panieksituaties te voorkomen en om de toerismesector te beschermen is de werkgroep Volksgezondheid en Toerisme in het leven geroepen.

"Bij de informatiestroom vanuit verantwoordelijke instanties is het belangrijk om paniek te voorkomen", meldt STS in een persbericht.  Naast STS zullen ook het ministerie van Volksgezondheid, het BOG en de SHATA deelnemen aan de nieuwe werkgroep.

STS zal voortaan officiële berichten en instructies delen over de impact van gezondheidssituatie op de toerismesector in Suriname.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina