Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Lions Club Para organiseert gezondheidsbeurs

Lions Club Para organiseert gezondheidsbeurs

14/03/2017 15:29 - Van onze redactie

Lions Club Para organiseert gezondheidsbeurs

Foto: Facebook  

PARA - Lions Club Para organiseerde zondag een gezondheidsbeurs op de plantage La Prosperite. De club wil hiermee het bewustzijn van een gezonde levensstijl bevorderen.

De beurs was bestemd voor de bewoners van Bersaba, Vierkinderen, Republiek, Peter Cairoweg, Wit Santi, Zanderij en Hollandsche Kamp. Zij konden zich gratis controleren op hun bloeddruk, suikerspiegel, gewicht, gebit, borst- en baarmoederaandoeningen en oogafwijkingen. Hierbij kregen ze informatie over hoe ze om kunnen gaan met zulke ziektes.

Naast de beurs willen de Lions ook invulling geven aan het motto 'We Serve'. Ze hebben een aantal projecten opgezet om minderbedeelden te ondersteunen. Het gaat om projecten zoals het uitdelen van kerst- en schoolpakketten. Ook organiseren ze een lunch voor daklozen.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina