Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Moeder en kinderen uit zinkende auto gered

Moeder en kinderen uit zinkende auto gered

16/02/2017 08:50 - Van onze redactie

Moeder en kinderen uit voertuig gered

Foto: dWT Archief  

SARAMACCA - Een 40-jarige vrouw en haar twee kinderen, één van zeven jaar en één van vier maanden oud, zijn woensdagmiddag door omstanders uit het voertuig waarin ze reed gered, nadat het in een trens was beland. Alle drie inzittenden zijn ongedeerd. Dit bevestigt de politie.

Volgens de politie reed de vrouw op de Kwattaweg richting Saramacca. Ter hoogte van mast 92 raakte het voertuig van de weg en belandde in de trens langs de weg. Naar verluid zou ze in slaap zijn gevallen. Ooggetuigen die het ongeval zagen gebeuren schoten de inzittenden te hulp.

Omdat alle ruiten van het voertuig dicht waren moest de achterruit kapot worden geslagen om de inzittenden te bevrijden. Het voertuig was al voor de helft gezonken. De moeder en haar twee kinderen zijn zonder kleerscheuren uit het voertuig gered. De politie van Groningen heeft de zaak in onderzoek.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina