Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Koppel opgepakt voor moord

Koppel opgepakt voor moord

16/02/2017 18:06 - Van onze redactie

Koppel opgepakt voor moord

 

PARAMARIBO - Twee verdachten zijn maandag aangehouden in verband met de moord op de 76-jarige Toekinem Saridin. Saridin werd op 1 januari levenloos aangetroffen in haar woning aan de Anakokoweg, een zijstraat van de Welgedacht A.

Buren verklaarden dat er regelmatig een man in het huis van de alleenstaande bejaarde verbleef, die enkele dagen voor haar dood nog was geweest. Maar sindsdien is hij niet meer gezien. De politie heeft de 38-jarige verdachte Oswaldo V., uiteindelijk weten op te sporen en aan te houden.

Tijdens het verhoor heeft hij bekend dat zijn vriendin ook betrokken is geweest in deze zaak. De vriendin, Samantha H., is daarop eveneens gearresteerd. Het moordstelletje heeft inmiddels een volmondige bekentenis afgelegd.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina