Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 18-jarige vermiste studente terecht

18-jarige vermiste studente terecht

16/02/2017 22:33 - Van onze redactie

18-jarige vermiste studente terecht

 

De 18-jarige studente M.M. die van de week als vermist bij de politie werd opgegeven is terecht. Dit verneemt de redactie uit betrouwbare bronnen. De politie wilde de aangifte van vermissing bevestigen noch ontkennen.

De redactie verneemt dat M.M. dinsdag van huis vertrok naar school en sindsdien spoorloos was. De vriend van M.M. zou een foto via haar mobiel hebben ontvangen waarop te zien was dat ze waarschijnlijk was ontvoerd. De studente was aan handen en voeten gebonden. Ook waren haar ogen en mond dichtgeplakt. Het motief achter de handelingen is vooralsnog onduidelijk.

Donderdagavond werd M.M. nadat ze terecht was, naar het politiebureau gebracht in belang van het onderzoek.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina