Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • HEM haalt waterkoker uit roulatie

HEM haalt waterkoker uit roulatie

11/01/2017 03:03 - Gilliamo Orban

Het handelsbedrijf HEM Suriname

Het handelsbedrijf HEM Suriname Foto: hem.sr  

PARAMARIBO - De achthonderd waterkokers die het handelsbedrijf HEM Suriname in december gratis weggaf tijdens een actie, moeten ingeleverd worden. Dit is volgens directeur Irene Spangenthal besloten nadat het bedrijf maandag is geconfronteerd met een klacht over brandgevaar.

De waterkoker was zodanig heet dat die begon te smelten. Wij willen helemaal geen risico nemen en vragen de mensen om het apparaat naar ons terug te brengen." HEM Suriname zal nagaan hoe ze de gedupeerden zal tegemoetkomen. Het bedrijf heeft gisteren via een advertentie de oproep geplaatst dat klanten de waterkokers kunnen inleveren bij HEM Suriname aan de Heerenstraat. Ook is de bekendmaking maandag geplaatst op deFacebook-pagina van het bedrijf. 

"Ik heb ook eentje en ik stel het zeer op prijs dat HEM Suriname op een nette en correcte manier er melding van maakt op sociale media aan zijn klanten. Bedankt voor de heads up HEM Suriname", schreef een klant. "Het is goed dat HRM dit netjes heeft doorgegeven. Ze konden het evengoed verzwijgen", klonk een andere reactie. Er was ook een ontevreden geluid: "Voordat jullie een actie hebben, moeten jullie weten wat er aan de klant wordt aangeboden."

Albert Alleyne, voorzitter van Consumentenkring Suriname, juicht de terugroepactie van HEM Suriname erg toe. "Het is een geweldige reactie van het bedrijf dat hiermee aangeeft dat het verantwoordelijk bezig is", stelt Alleyne. Hij wijst erop dat het mogelijk gaat om een fabrieksfout en het bedrijf direct maatregelen heeft getroffen mogelijk zonder de dealer van de waterkoker op de hoogte te stellen.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina